Proffsig rekond i Värnamo

Jag köpte en ny bil för ett tag sedan, eller rättare sagt en begagnad bil men den är ny för mig. Mitt val pendlade mellan en Kia från 2011 eller en Volvo från 2009. Båda bilarna hade liknande egenskaper, både i motor och i övrig prestanda, men har man vuxit upp med Volvo i familjen är det stor sannolikhet att man väljer Volvo som vuxen för sig själv. Och det gällde uppenbarligen även mig. Jag köpte Volvon, och har varit supernöjd med mitt köp. Jag ångrar det inte över huvud taget. Jag lyckades pruta ner priset på den eftersom lacken hade tagit lite stryk och för att den skulle behöva en lackförsegling. Eftersom säljaren inte hade gjort något särskilt för att ”snygga till” den innan köp, fick jag ner priset ganska så rejält och det är jag mycket nöjd med.

Men, eftersom lacken var lite sliten valde jag att uppsöka ett rekondcenter, rättare sagt Finnvedens RekondCenter AB i Värnamo där jag bor. Jag har besökt stället innan med tidigare bilar, och alltid fått riktigt bra service och alltid hög kvalitet på biltvättarna jag erhållit där. Jag bokade en tid för lackförsegling i Värnamo och slog även till med en rekond. Jag kände att det var lika bra, att börja relationen med bilen på allra bästa sätt. Utförandet var riktigt högklassigt och jag hade inte kunnat vara mer nöjd än vad jag är! Finnvedens gjorde ett utmärkt jobb på lacken och nu ser bilen verkligen ut som att den är splitterny (om man inte tänker på att själva modellen i sig inte är helt ny). Jag hade rekommenderat företaget till alla mina vänner och bekanta.