Felsökning och eventuell reparation

Vet inte om det är något fel på bilen eller om det bara är jag som inbillar mig. Det kan mycket väl vara så att jag är lite för paranoid och inbillar mig att det är något problem med bilen trots att det kanske egentligen inte är det alls. Men det känns oavsett som att det kan vara bra att kolla upp det, hellre en gång för mycket än en gång för lite. Ska lämna in den på felsökning hos Ribic Motorer här i veckan har jag tänkt mig och förhoppningsvis kan de då se om det finns några fel eller inte.

Det är klart att jag inte vill att det ska vara några fel på bilen men samtidigt känns det inte som den gjorde innan så om de på Ribic Motorer sen bara säger att allting fungerar som det ska så kommer jag nog att bli lite misstänksam. För varför känns det som att det är problem om det inte är det? Känns ju lite skumt och konstigt. Finns säkert något skumt och dolt problem.

Nej, men jag litar på Ribic Motorer, det är den bilverkstad här i Vaggeryd som jag brukar lämna in bilen till när det är något. Har varit där när jag skulle byta till vinterdäck själv men inte lyckades skriva loss däcken för att de satt för hårt, eller så kanske det var jag som var för klen, men de hjälpte mig i alla fall. Och jag tycker att det blev väldigt bra, är verkligen nöjd med hur det blev.