Min lyckade badrumsrenovering

Ni som följer mig vet att bloggen oftast tar upp motorer, eftersom jag är bilmekaniker till yrket, men ibland skriver jag om annat och idag är en sådan dag. Det ska nämligen handla om min lyckade badrumsrenovering och jag är så tacksam till byggfirman som gjorde detta möjligt, en firma i Kungälv, men de är även behjälpliga i omnejderna.

Det började med att jag hade en idé om hur badrummet skulle se ut och de gick direkt till verket. De designade ritningar, hittade material som passade in och tog hand om hela renoveringen. Det tog ungefär en månad och alla investerade timmar var väl värda det, för resultatet blev helt underbart.

Badrummet har nu ett lyxigt utseende med hög kvalitet på material och komponenter. Jag har fått två väggskåp, ett litet handfat och en stor dusch. Det är täckt med klinkers och ljusa nyanser på väggarna. Ovanför betongen finns det en smal takbelysning, som bidrar till ett ombonat upplägg.

Jag hade höga förväntningar på renoveringen och jag är verkligen nöjd med resultatet. Det blev exakt som jag hade tänkt mig. Det är ett projekt jag verkligen kan rekommendera att man gör, men det är viktigt att man kontrakterar rätt firma för jobbet och det är just vad jag gjorde. Det är min lyckade badrumsrenovering och jag hoppas att ni har nytta av denna lilla berättelse. Tack för att ni lyssnade!

Ha en trevlig dag!

PS: Om du vill göra en badrumsrenoveirng, tveka inte på att kontakta detta företag, under förutsättning då att du bor i Kungälv. Bor du nån annanstand, googla dig fram, den som söker skall finna står det i Bibeln. Glöm inte det! Nu är det fredag och jag ska ta en dusch snart och njuta av att det är helg.

Trevlig fortsättning! ????Ni är alla underbara, kram!!!