Klassiska bilar är vad jag brinner för

Jag kan nog kalla mig själv en bilfantast men jag har inte så mycket pengar så jag har ett större emotionellt värde i det jag har än rikedom. Jag kör klassiska bilar, enbart. Jag köper dem helst om de enbart har haft en ägare tidigare. Och då är det framförallt BMW, Audi och Mercedes som jag har ståendes i mitt garage i Munkedal. Ibland har man tur och kommer över en bil som har gått väldigt kort för sin ålder, kanske mestadels stått i ett garage och så vidare. Mia bilar ställer jag i mitt garage medan deras värde ökar åker jag runt i min lilla Fiat 500. den kör jag nästan gratis tack vare billig försäkring och snål bränsleförbrukning. Det är en perfekt bil för mig. När jag köpt mina bilar så brukar jag alltid ta dem till en och samma bilverkstad i Munkedal för en genomgång för att göra en analys av bilen. Se hur skicket är, om den är original rakt igenom eller om den har reservdelar, om det är något som behöver åtgärdas med mera. De har bred erfarenhet av bilar då de bedrivit sin bilverkstad i Munkedal och Uddevalla under flera års tid. det är den enklaste anledningen till att jag alltid tar mina värdefulla bilar just dit, för de har bäst sakkunskap och erfarenhet. Jag litar fullständigt på dem när de tar hand om min bil. De ger mig bra råd och vägledning i hur jag bör agera i specifika fall. De har också i flera fall avrått mig från att göra vissa saker eftersom det skulle kosta mer än vad det skulle ge. Och som sagt är detta bilar som knappt körs, de fyller en funktion och det är att vara min hobby och fritidssyssla. Jag ska faktiskt åka och kolla på en brun BMW 7-serie från 80-talet i Ljungskile efter midsommar. Det kan bli ett riktigt kap!