En bilverkstad i Trollhättan

Hej och gud vad roligt att ni är här igen och läser i min blogg. Jag hoppas att ni haft en bra start på veckan utan alltför mycket stress och att ni har spännande och intressanta saker som ligger framför er idag. Det har blivit många bilresor som jag har berättat om i mina tidigare inlägg men i det här inlägget kommer jag att ta upp en sak som på ett sätt har med saken att göra, men ändå inte. Det ska handla om en bilverkstad i Trollhättan som heter Isaksen Bil & Diesel efterträdare. 

Det har med bilresorna att göra på så vis att när man kör så mycket som jag gör så blir det slitage på bilen, i alla fall vissa vitala delar, så det händer att jag behöver lämna in bilen på denna bilverkstad i Trollhättan, nu senast för att byta bromsskivor och för ett halvår sedan byttes ljuddämparen. Oavsett om ni är ute och åker mycket eller inte, så kommer ni säkert någon gång att behöva anlita en bilverkstad, och jag tycker verkligen att Isaksen Bil & Diesel efterträdare är en riktigt bra bilverkstad i Trollhättan så jag vill rekommendera denna bilverkstad till er. Man kan verkligen lita på personalen, de är kunniga och erfarna och håller dessutom hyfsade priser. Nu är det så här mina kära vänner att jag behöver ta och sätta punkt här för jag ska nämligen på ett lönesamtal med chefen alldeles strax, knäpp nu era fingrar för att jag får ett rejält lönelyft och så hörs vi snart igen, hej så länge!