Asfaltering och racing på perfekta vägar

Det är väldigt kul att köra fort. Lite för kul egentligen. Att bara trycka gasen i botten och köra alldeles för fort är hur kul som helst men jag vet att det är väldigt oansvarigt och lite farligt också. Därför är det egentligen säkrast att göra det på grusvägar, för att det är mindre trafik men samtidigt är riskerna större för att det springer ut djur på vägen framför en. Och sen är grusvägar ofta väldigt gropiga så en väg som nyss fått en ny asfaltering är det ultimata.

När man har en väg som är nyasfalterad så låter det dessutom ingenting alls när man kör på den. Den där mörka asfalten och att när man kör på den så är det helt tyst. Det är som att bilen bara glider fram på vägen.

Vi har en väg här i Lerum som skulle vara helt perfekt att köra snabbt på nära oss. Den är helt rak och de kurvorna som finns är så pass stora att man ser om man får möte, men det är inte så många som åker där så riskerna för att stöta på andra bilar är väldigt liten. Det enda är att det skulle behövas en asfaltering där, för det är lite ojämnheter i vägen. Vet inte om man ska vänta på att de från Asfalt & Mark i Väst AB ska upptäcka det själva och komma och fixa vägen, eller om det är kommunen som ska märka det och säga till dem eller om jag kan kontakta de på Asfalt & Mark i Väst AB och be dem att göra en nyasfaltering av den perfekta racingvägen här i Lerum.