Ojämna trädgårdar, hus och grävmaskiner

Det finns mycket man kan göra med en trädgård. Men har du en väldigt ojämn tomt kan det vara svårt att använda den på samma sätt. Du kan inte ställa ut möbler och du kan inte heller ställa upp en studsmatta för dina barn att hoppa på. Samtidigt ska du inte behöva gå miste om ditt drömhus bara för att tomten inte är helt platt. Vi tvekade väldigt mycket när vi skulle köpa vårt hus bara för att tomten inte var så som vi ville ha den. Men så tänkte vi att det går att ordna.

För att försäkra oss om att trädgården skulle gå att fixa innan vi köpte huset så pratade vi med de på PS Gräv här i Uppsala, för att se vad de trodde om det hela. De sa att det inte borde vara några som helst problem och att om det blev så att vi beslutade oss för att köpa huset skulle vi kunna hyra en grävmaskin från dem för att gräva och platta till marken.

Så vi köpte huset, hyrde en grävmaskin från de på PS Gräv i Uppsala och har idag även en trädgård som vi trivs med. Därför säger jag att ni inte ska låta trädgården och tomten vara alltför avgörande, även om den har en stor roll, så ska det ändå inte vara allt.

De hade inte alls så farliga priser på det heller, det här med att hyra grävmaskin, så kan varmt rekommendera dem till er som också bor här i Uppsala. Och självklart kan ni kommentera här nedan om ni har frågor om dem som ni önskar få svaret på.

Du gillar kanske också...